Bogense Motion

Beskrivelse

 

Bogense Motion har et bredt udvalg af kredsløbs- og styrketræningsudstyr. Motionscenteret er åbent fra 5.00 til 23.00 næsten alle dage, så der er god mulighed for at træne, når det passer dig.

Samtidig kan man deltage i holdtræning, hvor der tilbydes blandt andet Crossdance™, cirkeltræning, boksning, tabata, yoga og biking på nye wattcykler.

Bogense Motions instruktører er frivillige. De kommer løbende på kurser og har derfor en god teoretisk baggrund og står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for det. Vil du have en prøvetime eller have lavet et nyt program, finder vi en instruktørtid, når det passer dig.

Bogense Motion har desuden et samarbejde med Personlig Træner & Fysioterapeut Allan Hansen, som tilbyder bootcamps og personlig træning.

Indmeldesesblanketten findes på hjemmesiden og i receptionen i centeret. Når du har udfyldt blanketten og betalt, kan du begynde at træne. Tjek evt. vores hjemmeside, hvor du også kan booke dig til holdtræning og se instruktørtider. 

Bogense Motion blev grundlagt i 1993 af nogle frivillige, som har lagt et stort stykke arbejde for at nå dertil, hvor man er i dag. Bogense Motion er en forening, som er ejet af medlemmerne. De har på generalforsamling valgt en bestyrelse, som består af 7 medlemmer.

Kontaktoplysninger

Bogense Motion

Kristianlundsvej 2

5400 Bogense

Tlf.:23 20 47 41

Email:info@bogensemotion.dk

Hjemmeside:www.bogensemotion.dk

CVR nr.:29583072

Aktiviteter

  • Fitness

Kort

Kontaktperson