Sejlklubben Egensedybet

Beskrivelse

Er du vild med vand?

Mange i Otterup er ikke klar over at Otterup Lystbådehavn og Sejlklubben Egensedybet er en af de mange fritidsmuligheder der ligger ganske tæt på Otterup by og Odense Fjord.

Lystbådehavnen er et naturligt samlingspunkt for byen, og målet er at inspirere alle – unge som gamle – til at benytte de fantastiske muligheder, som havnen rummer. Hvem bliver fx ikke lykkelig af lidt sol i kinderne og lyden af bølgeskvulp mod bolværket?

Vi glæder os til at tage imod en hel masse nysgerrige og sommerparate mennesker, der har lyst til at tilbringe en tid med hinanden og os ved havnen. Og forhåbentlig vil mange af jer få lyst til at vende tilbage og på sigt være en endnu større del af pulsen ved vandet ved at benytte sig af alle de aktivitetsmuligheder, som vi sammen har adgang til.

Vi vil gerne være med til at åbne lystbådehavnen op for lokalbefolkningen, så det bliver mere naturligt for alle at benytte havnen med dens gode, spændende og hyggelige faciliteter som et socialt samlingspunkt, uanset hvordan man er tilknyttet på kryds og tværs.

Kom og vær med i Sejlklubbens aktiviteter:

Det drejer sig ikke kun om traditionel sejlads, men også mulighed for at hoppe om bord på en båd og høre om sejlerlivets glæder og få en kop kaffe og en snak. Hver onsdag i sæsonen holder vi aftenkapsejlads, så her er det muligt at komme med ombord og få nogle spændende timer på vandet med erfarne sejlere. Efter aftensejladsen er der fælles hygge i klubhuset.

Vores instruktører giver dig mulighed for at komme ud og sejle i forskellige bådtyper som Fevajolle, optimistjolle, Terajolle, Hobicat 16 og vores lynhurtige SB 20. Hver tirsdag i sæsonen sejler ungdomsafdelingen, så her er det muligt at komme på vandet og få nogle spændende og lærerige timer, sammen med vores erfarne instruktører. Efter aftenens træning sluttes der af med fælles hygge og hjemmebagt kage i klubhuset.

Sejlklub er også mange andre aktiviteter i løbet af året. Tag madkurven med og besøg vores bålhytter der ligger næsten i vandkanten, med en fantastisk udsigt over fjorden og måske et havørne kig. Det er også muligt at leje vores Shelter hvis du har brug for en aften med stjernekig og fuglesang i uforstyrret fred og ro. Alt knyttet op til moderne faciliteter med Handicaptoilet, Badefaciliteter og meget mere.

Det er også muligt at fange krabber og lade dem lave krabberæs, på vore krabbevæddeløbsbane.

Du kan blive medlem af Sejlklubbens Venner, der afholder en masse spændende aktiviteter i løbet af året og foredragsaftener i løbet af vintersæsonen.

Fakta om Otterup Lystbådehavn og Sejlklubben Egensedybet:

Otterup Lystbådehavn er et andelsselskab der primært står for faciliteterne af havnen. Her kan du sælge, købe eller leje plads i havnen. Læs mere på: http://www.otteruplystbaadehavn.dk

Sejlklubben Egensedybet er en forening der primært står for alle aktiviteterne. Du betaler et kontingent og for leje af en sejljolle. Læs mere på: http://www.sejlklubben-egensedybet.dk

Sejlklub & Havn er beliggende Bogøvej 71-73 5450 Otterup.

Kontaktoplysninger

Sejlklubben Egensedybet

Bogøvej 71

5450 Otterup

Tlf.:

Email:eh@famhan.com

Hjemmeside:www.sejlklubben-egensedybet.dk

CVR nr.:75843712

Aktiviteter

Kort

Kontaktperson